maanantai 14. maaliskuuta 2011

Torstai 10.3.2011

Rahulassa vietetyissä hiihto-kilpailuissa oli joillekkin yllätys kun tuli kulta mitalli.
Oliko voittajille ennustettu jo etu käteen tulisiko mitali?sitä ei tidetä.........
3-4 lk:n tytöt lähetettiin tässä järjestyksessä:
Sandra,Aada,Lyydia,Emilia,Katariina,Jasmiina,Rita,Veera ja pojat lähetettiin heti perään,joten nopeat voivat ohittaa tytötkin.
Aikaaa ottivat opettajat.
Näin sanoi Lyydia kauppinen tultua maaliin:
"mä kuolen!!!!!!!!!!!!!!"
Oli toosi toosi nopeita hiihtäjiä KAIKKI!ensimmäiseksi tuli 3-4,lk:n Lyydia kauppinen ja toiseksi Katariina montonen ja kolmoseksi ylsi hyvällä ajalla Emilia massinen.
jotkut söivät lunta tultua maaliiin.Myös jasmiinan ja veeran 4sija aika oli3 sekuntia pronssi mitallista,koko aika oli10,03.
5-6,lk:ntyttöjen sarjan ensimmäiseksi tuli:Anna Haikonen.
1-2,lk hiiihti ompun pellolla samaan aikaan kun 3-4lkja5-6lk hiihtivä viitos tien toisella puolella.
uuvuttavan ja hikisen hiihto kilpailun jälkeen mentiin kouluun juomaan kuumaa mehua jonka jälkeen myös 1-2lk:n tultua Tomi kertoi tulokset.jotkut olivat tosi yllättyneitä.